Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/parknride.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores Park & Ride produkt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Ligger i nærheden af

  • TDC

  • Aalborg Universitet København

  • Sydhavn St. 

  • Teglholmen

Stort parkeringshus i Sydhavnen

Det store parkeringshus på A.C. Meyers Vænge 8 i Sydhavnen er vores nyeste Park & Ride produkt.

Parkeringshuset rummer 600 parkeringsbåse fordelt på 5 etagers, og du kommer derfor aldrig til at mangle et sted at parkere dit køretøj.

Med en Park & Ride registrering kan du holde på level 0-4. De andre levels er forbeholdt kunder med faste abonnementsløsninger.

Parkeringshuset er placeret kun få hundrede meter fra Sydhavn Station. Herfra kan du komme til Fisketorvet med blot ét enkelt stop eller til Hovedbanegården med to stop. Du kan altså på bare 10-15 minutter komme ind til centrum af København fra parkeringshuset af – lettere bliver det ikke.

Med Park & Ride kan du benytte offentlig transport i København i zonerne 1-4, og der er altså rig mulighed for opleve hele storbyen med denne kombination af parkering og offentlig transport. Med denne kombination slipper du også for at skulle spilde tid på at lede efter ledige parkeringspladser inde i centrum. 

Prisen for parkering med Park & Ride er kr.70,00 pr. dag. Hertil kommer tilkøb af mobilbilletter, som kan benyttes med al offentlig transport i København i zonerne 1-4. Prisen for én mobilbillet er kr. 30,00. Mobilbilletten bliver tilsendt på afrejsedagen og på ankomstdagen. Hvis du har et udenlandsk telefonnummer, skal du huske at skrive landekoden før selve telefonnummeret.

ParkZone A/S tager forbehold for eventuelle tastefejl og udsolgte produkter.

A.C. Meyers Vænge 8

2300 Kbh S 
Danmark

I tvivl om hvilken vej du skal køre? Få rutevejledning via Google Maps herunder.

Park & Ride
Valhøjs Allé 174-176
2610 Rødovre

CVR nr. 2739 6682

Tlf. +45 7025 2696
kontakt@parknride.dk

Mandag - Torsdag: 08.30 - 16.00
Fredag: 08.30 - 15.30
Lør-, søn- & helligdage: lukket

kontakt@parknride.dk   |   +45 7025 2696
Copyright © 2018 Park & Ride
I samarbejde med Hype Media