Kontakt os

Har du spørgsmål til vores Park & Ride produkt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Video-guide:

I tvivl om noget? Se med på videoen ovenfor, som guider dig gennem hele processen – helt fra køb af billet til ankomst i lufthavnen. Nemmere bliver det ikke!

Ligger i nærheden:

  • Københavns Lufthavn
  • Den Blå Planet
  • Kastrup Metro St.
  • Kastrup Sejlklub
  • Kastrup Lystbådehavn
  • Ocean Hotel & Conference
  • Kastrup Broforening

Amager Strandvej 390-402, 2770 Kastrup

Lufthavnsparkering til Kastrup

Vores parkeringsområde på Amager Strandvej 390-402, 2770 Kastrup er vores nyeste tilføjelse som lufthavnsparkering. Glem alt om at parkere på en mark midt ude i ingenting! På Amager Strandvej kan du parkere på en pæn asfalteret plads med fine optegnede striber – naturligvis!  

Parkeringsområdet ligger meget tæt på Københavns Lufthavn. Faktisk er der ikke mere end cirka 1 km på gåben fra området til lufthavnen. Metrostoppet Kastrup St. ligger cirka 500 meter fra parkeringsområdet.

Fra Kastrup Metro St. til Lufthavnen Metro St. tager det kun 1 enkelt minut. Metrostoppet ligger lige over lufthavnen. Faktisk behøver du ikke engang gå udenfor i regnvejr. Du kommer direkte ind i terminal 3 fra Lufthavnen Metro St. Nemmere bliver det ikke!

Parkeringsområdet ligger samtidig i gåafstand til Den Blå Planet (cirka 500 m). Med ét enkelt metrostop fra Kastrup St. til Femøren St. kan man på ganske få minutter nå til Kastrupfort og Kastrup Søbad på gåben.

Indkørslen til parkeringsområdet er via Hans Nissens Vej. Du skal køre under en sandfarvet bygning for at nå til parkeringsområdet. Ved indgangen af området er der et stort P. Derudover står der ParkZone på alle skiltene.

Husk at tjekke at parkeringsbåsen ikke er reserveret. Der kan være enkelte båse, som ikke er til almindelige Park & Ride gæster, men som er reserveret, og tilhører de omkringliggende virksomheder. Dette vil fremgå af skiltningen ved båsen.

Prisen for parkering med Park & Ride på Amager Strandvej 390-402 er fra 55,00 kr. pr. dag. Hertil kommer tilkøb af mobilbilletter, som kan benyttes med al offentlig transport i København i zonerne 1-4. Prisen for én mobilbillet er 30,00 kr. Mobilbilletten bliver tilsendt på afrejsedagen og på ankomstdagen. Hvis du har et udenlandsk telefonnummer, skal du huske at skrive landekoden før selve telefonnummeret.

ParkZone A/S tager forbehold for eventuelle tastefejl og udsolgte produkter.

TIP: Du kan benytte kortet nedenunder til at få rutevejledning direkte til parkeringspladsen på Amager Strandvej 390-402. Du skal blot indtaste adressen hvor du rejser fra - så kommer rutevejledningen automatisk frem.

Amager Strandvej 390-402

2770 Kastrup
Danmark

I tvivl om hvilken vej du skal køre? Få rutevejledning via Google Maps herunder.

Park & Ride
Valhøjs Allé 174-176
2610 Rødovre

CVR nr. 2739 6682

Tlf. +45 7025 2696
kontakt@parknride.dk

Mandag - Torsdag: 08.30 - 16.00
Fredag: 08.30 - 15.30
Lør-, søn- & helligdage: lukket

kontakt@parknride.dk   |   +45 7025 2696
Copyright © 2018 Park & Ride
I samarbejde med Hype Media