Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/parknride.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores Park & Ride produkt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Ligger i nærheden af

  • Østre Gasværk

  • Gasværkgrunden

  • Østerbrogade

  • Nordhavn St. 

  • Poul Henningsens Plads St. (Metro)

Nyborggade 17, 2100 København Ø

Parkeringsplads på Østerbro

Vores parkeringsområde på Nyborggade 17 på Østerbro er beliggende lige ved Østre Gasværk. Det store parkeringsområde rummer 200 parkeringsbåse.

Parkeringsområdet ligger ca. 400m fra Poul Henningsens Plads st. (Metro), som er en af de 17 nye stationer på den nye Cityring. Herfra kan du bl.a. tage metroen til Østerbro St. eller til Kongens Nytorv og videre ind mod Københavns Hovedbanegård. Der er også mulighed for at tage bus 1A, som kører gennem hele indre by.

En lille kilometer derfra ligger også Nordhavn St., hvorfra du med s-toget hurtigt kan komme videre ind mod centrum.

Parkeringsområdet er placeret lige ved Østre Gasværk Teater og Gasværksgrunden, og det byder på et hav af forskellige aktiviteter. Det ligger ligeledes i kort gåafstand til Østerbrogade, hvor der findes masser af butikker og hyggelige cafeer, som man kan besøge.

Prisen for parkering med Park & Ride er fra 55,00 kr. pr. dag. Hertil kommer tilkøb af mobilbilletter, som kan benyttes med al offentlig transport i København i zonerne 1-4. Prisen for én mobilbillet er 30,00 kr. Mobilbilletten bliver tilsendt på afrejsedagen og på ankomstdagen. Hvis du har et udenlandsk telefonnummer, skal du huske at skrive landekoden før selve telefonnummeret.

ParkZone A/S tager forbehold for eventuelle tastefejl og udsolgte produkter.

TIP: Du kan benytte kortet nedenunder til at få rutevejledning direkte til parkeringspladsen på Nyborggade 17. Du skal blot indtaste adressen hvor du rejser fra, så kommer rutevejledningen automatisk frem.

Nyborggade 17

2100 København Ø
Danmark

I tvivl om hvilken vej du skal køre? Få rutevejledning via Google Maps herunder.

Park & Ride
Valhøjs Allé 174-176
2610 Rødovre

CVR nr. 2739 6682

Tlf. +45 7025 2696
kontakt@parknride.dk

Mandag - Torsdag: 08.30 - 16.00
Fredag: 08.30 - 15.30
Lør-, søn- & helligdage: lukket

kontakt@parknride.dk   |   +45 7025 2696
Copyright © 2018 Park & Ride
I samarbejde med Hype Media